Om Revisorhuset

Revisorhuset Hinnerup ApS er et registreret revisorfirma med fokus på mindre og mellemstore virksomheder. Vi udfører opgaver inden for revision, regnskabsudarbejdelse, skat samt erhvervsservice, hvor vi varetager bogføring, moms- og lønindberetninger og beslægtede bogholderiopgaver.

“Vi udfører opgaver inden for revision, regnskabsudarbejdelse, skat samt erhvervsservice, hvor vi varetager bogføring, moms- og lønindberetninger og beslægtede bogholderiopgaver.”

Vi tror på, at den virkelige værdi af vores ydelser ligger i den nærværende og personlige rådgivning.
Hvis opgaven reduceres til ”blot” at udarbejde et regnskab, udnyttes den viden, revisor har opnået, ikke optimalt.

Vi tør udfordre og give modspil til vores kunder, da vores mål er skabe resultat og merværdi for vores kunder. Derfor vil vores rådgivning være fremadrettet med fokus på optimeringsmuligheder i virksomhedens drift og økonomi.

“Vi tør udfordre og give modspil til vores kunder, da vores mål er skabe resultat og merværdi for vores kunder.”

Bjarne Hansen

Skærmbillede 2015-02-21 kl. 16.25.42.png

Baggrund:

Født: 8. Juni, 1969

Uddannet: Handelshøjskolen, Aarhus

Har arbejdet en årrække på den anden side af bordet både som controller og som regnskabsansvarlig, før han blev revisor. Denne erfaring har givet ham en god indsigt i, hvordan hverdagen fungerer i en virksomhed.

Yderligere har Bjarne 10 års erfaring som revisor i forskellige virksomheder, hvor han netop har beskæftiget sig med rådgivning af virksomheder og har været sparringspartner for deres ejere. Det være sig i forhold til den daglige drift, opstart af virksomhed, videreudvikling af eksisterende virksomheder, samt rådgivning omkring tilpasning af driften i nødlidende virksomheder. Dertil kommer rådgivning i forbindelse med overvejelser omkring generationsskifte i virksomheder. 

Kontaktes på: 
Mobil: 25471763
E-mail: bh@revisorhinnerup.dk 


Find os på adressen

Revisorhuset Hinnerup ApS
Bogøvej 15
8382 Hinnerup
CVR 35679154
Tlf: 87 62 22 85

Hvis du har spørgsmål eller kommentar, er du naturligvis altid velkommen til at skrive til os på: 

bh@revisorhinnerup.dk

Vi ser frem til at høre fra dig.